Σφαιρόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα»

Σφαιρόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έκανε δηλώσεις για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λίγες ώρες πριν το Game 2 με τη Ζαλγκίρις, μίλησε για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, για τις απουσίες, καθώς επίσης και το πως θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι.

«Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χάσαμε ένα παιχνίδι κοιτάμε μπροστά. Δεν τα βάφουμε μαύρα. Θέλουμε τη νίκη να αντιδράσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τελευταία επίθεση κια δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Αυτό που επισημάναμε είναι να αντιδράσουμε σε άμυνα και επίθεση».

Όσον αφορά τις απουσίες: «Δεν έχει σημασία ποιοι θα είναι και ποιοι όχι. Όσοι είναι εκεί πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Πολύ πιθανό να μην είναι ο Μιλουτίνοφ μαζί μας».

Για το πως θα διαχειριστεί το Game 2: «Μπορεί να έχει την ίδια τακτική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Έχουμε καλό υλικό. Όλοι πρέπει να είναι πιο επιθετικοί και να πάρουν πρωτοβουλίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε τραυματισμούς. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και θα παλέψουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ