Τι είπε ο Ντιλέινι για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό…

Τι είπε ο Ντιλέινι για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό…

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε για τα σενάρια περί Ολυμπιακού, για την άριστη σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για το αν έχει γίνει πρόταση από τους ερυθρόλευκους.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε τοποθετηθεί πριν από μερικές μέρες σχετικά με τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter και είχε τονίσει στον κόσμο των ερυθρόλευκων να πει στον Έλληνα τεχνικό να τον πάρει τηλέφωνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε θέση ξανά για τον Ολυμπιακό και τον πρώην προπονητή του, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και ρωτήθηκε για την προοπτική να ενταχθεί στους ερυθρολεύκους. Ο Ντιλέινι λοιπόν ξεκαθάρισε ότι σχεδόν κάθε καλοκαίρι το όνομα του ακούγεται για την ελληνική ομάδα, όμως δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση από πλευράς των Πειραιωτών για να τον κάνουν δικό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από αυτό το podcast προβλέπω οι φίλοι του Ολυμπιακού να στέλνουν μηνύματα και ανεβάζουν tweets ζητώντας από εσένα να υπογράψεις στον Ολυμπιακό και να τον ενισχύσεις στην προσπάθεια για πρόκριση στο Final-4», είπε στον Αμερικανό ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

«Κάθε καλοκαίρι από το 2013 το όνομά μου συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Ο coach Μπαρτζώκας, όμως, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Φίλοι του Ολυμπιακού, δεν έχω δεχτεί κλήση ακόμη», ανέφερε μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ