O Μοερμάν στη Ζενίτ (pic & vid)

O Μοερμάν στη Ζενίτ (pic & vid)

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν με τη Ζενίτ.

Τον έμπειρο Γάλλο διεθνή Αντριάν Μοερμάν ανακοίνωσε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν με τον ρωσικό σύλλογο και επέλεξε τη φανέλα με το Νο 18. Αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Μονακό τα τελευταία χρόνια κατά σειρά, κατακτώντας δύο τίτλους Euroleague, back to back με την Εφές το 2021 και το 2022.

Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στη Μονακό, έχοντας σε 16 αναμετρήσεις στη Euroleague 2,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα. Στις αρχές του 2023, όμως η Μονακό ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτούς τους παρατηρητές ορίζουν και αφήνουν τα χυδαία πανό (pic)

Ο Μοερμάν δήλωσε χαρούμενος που υπέγραψε στη Ζενίτ, έστω κι αν αγωνίζεται στη VTB League και όχι στη Euroleague, λόγω της απαγόρευσης σε ρωσικές ομάδες, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, πρώτα απ΄ όλα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τελειώσω τη σεζόν και επιπρόσθετα γιατί δεν έχω παίξει μπάσκετ για τρεις εβδομάδες. Το μπάσκετ σημαίνει πολλά για εμένα, οπότε είμαι χαρούμενος. Χρειάστηκα μία ώρα για να αποφασίσω μετά την πρόταση που δέχτηκα από τη Ζενίτ. Όταν έμαθα ότι η Ζενίτ ενδιαφέρεται και ότι θα μπορούσα να τελειώσω τη σεζόν εδώ, είπα αμέσως ναι στον ατζέντη μου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεις ομάδα μεσούσης της σεζόν. Αυτή η ευκαιρία να μπορέσω να τελειώσω τη σεζόν αποτελεί εξιλέωση για εμένα,» τόνισε στα πρώτα λόγια του ως παίκτης της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης ο Μοερμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ