Σλούκας: «Επικίνδυνη ομάδα η Μακάμπι»

Σλούκας: «Επικίνδυνη ομάδα η Μακάμπι»

Στην επικινδυνότητα που έχει το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής την Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/01) με τον Κώστα Σλούκα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, σπέυδοντας να υπενθυμίσει το ματς του πρώτου γύρου και την ήττα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Σαμασέκου: Το «δώρο» από το Μάλι που ο Μίτσελ έκανε στον Εμβιλά

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Σλούκας:

«Είπαμε πως τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Είμαστε στη μέση της διοργάνωσης αυτή τη στιγμή. Είμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δε μας πτοεί, ούτε μας αγχώνει παραπάνω. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά Προσωπικά θυμάμαι το παιχνίδι εκεί, που απωλέσαμε τη τη συγκέντρωσή μας για πέντε λεπτά και χάσαμε. Αυτό σημαίνει πως στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι 40 λεπτά», τόνισε ο Σλούκας και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός είτε πάει σε παιχνίδι υψηλού σκορ, είτε πάει σε παιχνίδι χαμηλού σκορ, παίρνει αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι όπως είπα. Η άμυνά μας είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μας και πρέπει να συνεχίσουμε και μαζί με τον κόσμο, να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στην ποιότητα της Μακάμπι, σημείωσε: «Γενικά σε όλες τις θέσεις είναι πλήρης. Και στο πέντε έχει καλούς παίκτες και στο τρία. Είναι γενικά μια καλά δεμένη ομάδα, η οποία παλεύει και αυτή για να μπει στα play off. Οπότε, είναι θεωρητικά επικίνδυνη για να μας κάνει ζημιά εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ