Λάσο : «Ενας Ελληνας μας είπε ότι στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε σαν κότες»

Λάσο : «Ενας Ελληνας μας είπε ότι στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε σαν κότες»

Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε ένα τετ α τετ με Ελληνα οπαδό, μετά τη βαριά ήττα στο πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Νίκος Γκάλης, με τον Πάμπλο Λάσο εξήγησε το πώς η ομάδα του κατάφερε να… συνέλθει μετά το 95-67 της πρώτης αναμέτρησης.

Μάλιστα επικαλέστηκε και τον χαρακτηρισμό ενός Ελληνα που του είπε ότι στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες του έπαιξαν σαν κότες!

«Κάποιες φορές το μπάσκετ είναι πιο εύκολο και πιο δύσκολο όταν αλλάζεις κάποια πράγματα. Ένας Έλληνας μας είπε στο ξενοδοχείο πως παίξαμε σαν κότες στο πρώτο παιχνίδι σαν να μην θέλαμε να κερδίσουμε.

Παίξαμε με μεγαλύτερη ενέργεια σε κάθε κατάσταση του αγώνα. Δεν κάναμε τρομερό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν καλοί.  Για εμάς τώρα αρχίζουν τα πάντα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι».

Λίγο αργότερα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την νίκη. Ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, ήμασταν συμπαγείς. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι δεν παίζαμε εξαιρετικά αλλά επειδή δεν κάναμε λάθη μπορούσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί 40 λεπτά. Όπως είπα και την άλλη φορά είναι δύσκολο να παίξεις με τον Παναθηναϊκό, έχω σεβασμό. Είμαστε απλά στο 1-1. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και την νίκη».

Για τους Ρέγιες, Ρούντι και τον εγωισμό της Ρεάλ: «Σίγουρα έχω έμπειρους παίκτες αλλά αυτή η εμπειρία προέρχεται από πολλές μάχες. Έχω παίκτες στην πρώτη τους Euroleague και νομίζω ότι είναι σημαντικό πως η ομάδα ξέρει πώς να αγωνίζονται. Ο Κάρολ, ο Ρούντι και Ρέγιες έπαιξαν καλά αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Τετάρτη».

Για τον ομαδικό Ντόντσιτς: «Πιστεύω ο Λούκα και ο Αγιόν είχαν τον έλεγχο μέσα και έξω στην ρακέτα. Κανείς δεν μιλάει για τον Ράντολφ ο οποίος μας έδωσε πολύτιμα 13 λεπτά όταν δυσκολεύτηκε ο Ντόντσιτς. Για μένα είναι σημαντικό κάθε παίκτης στην ομάδα να κάνει σημαντικά πράγματα, να είναι έτοιμοι».

Για την τακτική και το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα: «Νομίζω τακτικά από την πλευρά μου κάναμε καλά πράγματα στο παιχνίδι αν και χάσαμε με 30 πόντους. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία και η περηφάνεια του Παναθηναϊκού έπρεπε να βρει απάντηση από εμάς. Σήμερα παίξαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Τα λάθη ήταν λιγότερα, τα οποία βέβαια γίνονται σε κάθε παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ