Όλα στραβά και ανάποδα στον Παναθηναϊκό: Μεταγραφικός στόχος καταλήγει στη Βραζιλία

Όλα στραβά και ανάποδα στον Παναθηναϊκό: Μεταγραφικός στόχος καταλήγει στη Βραζιλία

Παίκτης της Λουντογκόρετς «έπαιξε» δυνατά για τον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία.

Μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, ήρθε και το μεταγραφικό… στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στον «πράσινο» πλανήτη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα βρέθηκε στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Παναθηναϊκού, με το όνομά του να «παίζει» δυνατά στο παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο 27χρονος άσος άρεσε αρκετά στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», με τη μεταγραφική υπόθεση να μην έχει happy end. Ο Κάουλι Ολιβέιρα ετοιμάζεται για επιστροφή στα πάτρια εδάφη, καθώς έδωσε τα χέρια με την Μπαϊα.

Διαβάστε επίσης: Σπάθας για τη γονατιά του Αθανασιάδη: «Ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη – Απορώ πως δεν το είδε ο διαιτητής» (vid)

Μετά από τρία χρόνια στην Βουλγαρία και την Λουντογκόρετς, ο νεαρός παίκτης ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Μάλιστα, η Μπαϊα φέρεται να τα… έσκασε χοντρά στην Λουντογκόρετς για να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, κατέβαλλε 2.3 εκατομμύρια ευρώ, με τον Κάουλι να λέει το «ναι» σε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Θυμίζουμε, πως παρόλο που «πονάει» σε αρκετές θέσεις, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει μόνο στην απόκτηση των Πούχατς, Κλάινχάισλερ και Μαντσίνι. Κάπως έτσι και μετά από 20 αγωνιστικές, η κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι πλέον πράσινη…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ