Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό

Κατάμεστη θα είναι η «Ulker Sports Arena», στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν sold out λίγη ώρα πριν το τζάμπολ.

Σε μια πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα θα δοκιμαστεί απόψε (31/01, 19:45) ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Η τουρκική ομάδα, ανακοίνωσε, σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα, πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και πως η «Ulker Sports Arena» θα είναι κατάμεστη.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κανός (pic)

Κάτι τέτοιο μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία, έχοντας διαφορά μιας νίκης ((14-7 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, 13-8 η 3η Φενέρ), ενώ υπάρχει και το κίνητρο της βαριάς ήττας που είχε υποστεί η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στο ματς του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην Πόλη, χωρίς τον Κώστα Σλούκα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, αλλά και τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός 12αδας καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ