Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό – Η λύση της συνεργασίας που «καίει»

Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό – Η λύση της συνεργασίας που «καίει»

Οι μεταγραφές έγιναν στον Παναθηναϊκό, το θέμα είναι τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις στο τριφύλλι. Ποια είναι η λύση της συνεργασίας που «καίει»...

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ματ Τόμας, αλλά και του Δημήτρη Αγραβάνη την Τρίτη και ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, την ώρα όμως που υπάρχουν πολλά συμβόλαια που «τρέχουν» στο τριφύλλι και πρέπει να «σπάσουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει 9 ξένους στο ρόστερ του και θέλει να… αδειάσει το ρόστερ. Αυτό που θέλει να γίνει η διοίκηση του τριφυλλιού και προσπαθεί εδώ και καιρό να λύσει τη συνεργασία του με τον Άντριου Άντριους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 29χρονος άσος θέλει να βρει ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δεχτεί να αποχωρήσει από τους πράσινους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει το προηγούμενο διάστημα η Μπούντουτσνοστ και η πρώην ομάδα του, η Μπούρσασπορ, ωστόσο τα χρήματα που προσφέρουν στον παίκτη δεν πλησιάζουν τις αποδοχές που προβλέπει το deal του με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ακόμη μια περίπτωση που μπορεί να γίνουν τα πάντα είναι αυτή του Γκριγκόνις, ο οποίος δεν έχει επίσης εγκλιματιστεί, αλλά είχε και τραυματισμό που τον άφησε πολύ πίσω. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά στην περίπτωση του Λιθουανού γκαρντ-φόργουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ