Ο Μίτσιτς πήρε την… αρνητική πρωτιά του Σλούκα

Ο Μίτσιτς πήρε την… αρνητική πρωτιά του Σλούκα

Ένα αρνητικό ρεκόρ κατέρριψε ο Βασίλιε Μίτσιτς, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που φτάνει τα 600 λάθη στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Κώστα Σλούκα.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague τα τελευταία χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο συνεχόμενους τίτλους που κατέκτησε η Αναντολού Εφές.

Ακόμα και οι καλύτεροι όμως κάνουν λάθη και ειδικά εκείνοι που έχουν για πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια τους και καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Νάρκη» ΑΕΚ για τα λεφτά από το στοίχημα!

Ο Σέρβος λοιπόν, στο παιχνίδι της Εφές με τη Ζαλγκίρις, υπέπεσε στο 600ο λάθος της καριέρας του στην Euroleague (έκανε 4 στην αναμέτρηση) και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που φτάνει σε αυτό το νούμερο, σε ηλικία μόλις 29 χρόνων και 19 ημερών.

Εκείνος που «ξεπέρασε» μάλιστα, ήταν ο Κώστας Σλούκας, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να συμπληρώνει το συγκεκριμένο νούμερο σε ηλικία 32 ετών και 109 ημερών.

Για την ιστορία, την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης και Νάντο Ντε Κολό και όπως είναι προφανές, πρόκειται για ορισμένους από τους κορυφαίους playmakers στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ