«Νάρκη» ΑΕΚ για τα λεφτά από το στοίχημα!

«Νάρκη» ΑΕΚ για τα λεφτά από το στοίχημα!

Μόνη και έρημη η ΑΕΚ επιχειρεί να τορπιλίσει την χρηματοδότηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ από το στοίχημα παρότι ο συνεταιρισμός πέτυχε ότι ακριβώς ήθελε!

Τελικά είναι όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ… Και δυστυχώς για την Σούπερ Λιγκ φροντίζει να το αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο σε κάθε ευκαιρία. Έχοντας μείνει μόνη και έρημη στον συνεταιρισμό αντιδρώντας απλά για την αντίδραση!

Αυτό άλλωστε που συνέβη πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ αναφορικά με το πολύ σοβαρό θέμα του στοιχήματος τα λέει όλα!

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Όλες οι ομάδες ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με το ποσοστό του στοιχήματος που είχε υποσχεθεί πως θα πετύχει από την αρχή της θητείας του, και το πέτυχε! Όλες οι ομάδες παίρνουν από 1,5 εκατομμύριο ευρώ με τον πρόεδρο της Λίγκας να αναφέρεται σε αυτό και να ζητάει από τις ομάδες να ψηφίσουν για την διανομή των χρημάτων. Όλες οι ομάδες δέχθηκαν την πρόταση εκτός από την ΑΕΚ που όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της, Γιώργος Κοσμάς, είναι ευχαριστημένη από το ποσό αλλά δεν είναι υπεύθυνη για τη διανομή και για αυτό… μειοψηφούν! Και έτσι απλά για να μην υπάρχει ομοφωνία σε μια απόφαση πολύ σημαντική για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το καλό της Λίγκας η ΑΕΚ επιχειρεί να την «τορπιλίσει»! Για αυτό και η συνεδρίαση τελικά διεκόπη χωρίς να βγει οριστική απόφαση.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, ένας κουμπαράς είναι»

Σε μια υπόθεση που όπως τόνισε από την αρχή ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συμφώνησαν όλοι, έγινε μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι με τις ομάδες να πετυχαίνουν τον στόχο τους. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε στην ομιλία του πριν την ψηφοφορία: «Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε σαν Λίγκα να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέσα του συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης επεσήμανε: «Εμείς συμφωνούμε απολύτως να μείνει η κατανομή ως έχει και τη θεωρούμε δίκαιη για όλες τις λίγκες» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη από τον Παναθηναϊκό. «Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Για να βγει το 1,5 εκατομμύριο κάποιοι θα πάρουν λιγότερα. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα η κατανομή ως έχει!».

Και ενώ όλα είχαν γίνει στην εντέλεια για να κερδίσει η Λίγκα και όλες οι ομάδες κάτι πολύ σημαντικό η ΑΕΚ αποφάσισε να βάλει… νάρκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ