Παπαγιάννης: «Δύσκολα πλέον στην Εuroleague, να διεκδικήσουμε το κύπελλο»

Παπαγιάννης: «Δύσκολα πλέον στην Εuroleague, να διεκδικήσουμε το κύπελλο»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, ενώ τόνισε πως πλέον είναι δύσκολα στη Euroleague και στόχος είναι το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπασκόνια και ηττήθηκε με σκορ 95-90 με τον Γιώργο Παπαγιάννη να μιλά για το ματς.

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στη Euroleague, τονίζοντας ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, ενώ στάθηκε και στο κύπελλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν πήγαμε καλά στην άμυνα. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπρεπε να τους σταματήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Χάουαρντ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Το τρίποντο και ο αιφνιδιασμός το δυνατό τους σημείο. Κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα από το παιχνίδι».

Για τους Τόμας και Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης είναι μαχητικός και επιθετικός σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει. Εξαιρετικός σουτέρ ο Τόμας και τον περιμένουμε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει».

Για το Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολα πλέον στην Εuroleague. Πρέπει ο καθένας να κάνει το οτιδήποτε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο του Κυπέλλου. Το γνωρίζουν και οι νέοι παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε και για αυτόν τον στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ