Νέα γκάφα στην Euroleague: Ο Μπακό έκανε 5 φάουλ αλλά συνέχισε να παίζει

Νέα γκάφα στην Euroleague: Ο Μπακό έκανε 5 φάουλ αλλά συνέχισε να παίζει

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Βιλερμπάν, όπου ο Ίσμαελ Μπακό συνέχισε να αγωνίζεται για 14" ενώ είχε συμπληρώσει 5 φάουλ.

Ακόμα ένα περιστατικό διαιτητικού λάθους συνέβη στη χθεσινή αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Βιλερμπάν για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, με 4.08″ να απομένουν για το τέλος του ματς, ο Ίσμαελ Μπακό υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ, το οποίο ήταν και το 5ο προσωπικό του, συνεπώς ο παίκτης της ιταλικής ομάδας έπρεπε να αποβληθεί. Το περίεργο είναι όμως ότι με κάποιο τρόπο αυτό ξέφυγε την προσοχή των διαιτητών και της γραμματείας.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Η Βιλερμπάν έκανε γρήγορα την επαναφορά με και όπως φαίνεται οι άνθρωποι της γραμματείας δεν πρόλαβαν να περάσουν το 5ο φάουλ του και να ενημερώσουν τους διαιτητές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μπάκο να συνεχίσει να αγωνίζεται. Για καλή τύχη όλων, 14″ αργότερα υπήρξε διακοπή στο παιχνίδι για νέο φάουλ και η γραμματεία ενημέρωσε τους διαιτητές για το 5ο φάουλ του Μπάκο, ο οποίος αποσύρθηκε στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ