Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Ο Ολυμπιακός δεν κρύβει ότι πηγαίνει στην Τούμπα για τη νίκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα και ο Μίτσελ δείχνει τον δρόμο.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε mode κυνηγητού. Σε κατάσταση… επίθεσης, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Οι πρωταθλητές ταξιδεύουν σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό αύριο το βράδυ, να έχουν αφήσει πίσω τους τον ΠΑΟΚ κυρίως να στείλουν μήνυμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους αντιπάλους τους, ότι το… κυνήγι θα πάει μέχρι τέλους.

Αυτή τη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι είναι ισόβαθμοι με τους Θεσσαλονικείς, αλλά όπως… παρήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην προχθεσινή κοπή πίτας του συλλόγου, η νίκη στην Τούμπα είναι μονόδρομος, εάν οι πρωταθλητές θέλουν να μείνουν ζωντανοί και με ελπίδες στην κούρσα του τίτλου. Η εντολή είναι ξεκάθαρη και άσχετα με ό,τι συμβαίνει στα… πέριξ, τα οποία γνωρίζει καλά η ΠΑΕ και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προστατευτεί η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έχουν μία πολύ συγκεκριμένη δουλειά να φέρουν εις πέρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίντεζης, η Σάκκαρη και το «Λούντζη ψυχάρα Ολυμπιακάρα» (vid)

Ο Μίτσελ έδειξε ότι, τελικά, δύσκολα θα αλλάξει κάτι από το βασικό και… γνωστό πλάνο του, σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχηματισμό. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα, όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός, αφού είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να προπονείται κανονικά την Παρασκευή, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα στο Ρέντη, έδειξε ότι σκοπεύει να τον ξεκινήσει στο αρχικό σήμα, μαζί με τους άλλους τρεις της… συνηθισμένης άμυνας: Ροντινέι, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ. Βεβαίως, δεν είναι μυστικό ότι ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του και τον Ραμόν. Με τον Βραζιλιάνο να δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο Ρέντη.

Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά με τον Χουάνγκ φαίνεται ότι θα επιλεγούν ξανά, με τον Μίτσελ να κρατάει τον Ντιαντιέ Σαμασέκου, για ένα πιθανό… plan b. Στο «10» ο Χάμες Ροντρίγκες θα έχει πάλι την μπαγκέτα, με τον Μπιελ να παίρνει θέση στο ένα άκρο της επίθεσης. Ποιος θα είναι το άλλο «φτερό»; Ο Μασούρας έχει δοκιμαστεί τις περισσότερες φορές, αλλά είναι γεγονός ότι ο προπονητής των πρωταθλητών έχει στο μυαλό του και τον Σέρτζι Κανός, τον οποίο θεωρεί έτοιμο να μπει και να παίξει. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον φορ, ο Μπακαμπού έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ελ Αραμπί.

Βεβαίως, είναι σαφές ότι το κεντρικό πρόσωπο στην Τούμπα δεν θα είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ακριβώς 5 χρόνια μετά, ο έμπειρος γκολκίπερ επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Και δεν κρύβει ότι θέλει να κάνει τα πάντα, για να δει τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη. Οντας απολύτως συγκεντρωμένος και ψύχραιμος. Καθώς η αποχώρησή του από τον Δικέφαλο ήταν συνειδητή και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μίτσελ έχει στα πλάνα του και τον Ζούμερ Μπουτούτσι, με τον οποίο έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στο Ρέντη, ενώ ο Ισπανός τεχνικός είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να λύσει έναν μικρό γρίφο για την τελική 20άδα, καθώς με εξαίρεση τον 19χρονο γκολκίπερ Παπαδούδη, οι υπόλοιποι 2 της 23άδας, δεν θα είναι εύκολη επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ