Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έχουμε μιλήσει με τον Τεόντοσιτς»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Έχουμε μιλήσει με τον Τεόντοσιτς»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βίρτους Μπολόνια.

Μεγάλες αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στο Κύπελλο Σερβίας (15-18/02) η οποία θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε κόντρα με τη σερβική ομοσπονδία καθώς ακόμα δεν έχει τιμωρήσει την Παρτιζάν για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: My name is Rasford, Marcus Rasford… (vid)

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του έχει προσεγγίσει και έχει συζητήσει με τον Μίλος Τεόντοσιτς, το συμβόλαιο του οποίου με τη Βίρτους Μπολόνια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Όσα είπε ο Τσόβιτς:

Για το Κύπελλο:

«Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα πάρουμε την απόφασή μας αναφορικά με τη συμμετοχή στο Κύπελλο. Για τον απλούστατο λόγο ότι η ομοσπονδία δεν έχει τιμωρήσει ακόμη μία ομάδα, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα (σ.σ. την Παρτίζαν) και έτσι εξευτέλισε το μπάσκετ της χώρας. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες ενόψει των προκριματικών της εθνικής ομάδας. Με ποιον θα μιλήσουμε;».

Για τον Τεόντοσιτς:

«Έχουμε μιλήσει και θα δούμε εάν θα έρθει ή όχι. Θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ