«Βόμβες» Καμπάτσο: «Το έμαθα από το Twitter – Δεν το πίστευα»

«Βόμβες» Καμπάτσο: «Το έμαθα από το Twitter – Δεν το πίστευα»

Ο Φακούντο Καμπάτσο έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με τον... χειρισμό της αποδέσμευσης του από τους Μάβερικς

Ο Φακούντο Καμπάτσο αγωνίζεται εδώ και μερικούς μήνες με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, καθώς έχει επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague μετά το πέρασμα του από το ΝΒΑ και τους Νάγκετς και Μάβερικς.

Ο Αργεντινός γκαρντ αποκάλυψε σε τοποθέτηση του όλα όσα συνέβησαν κατά την αποχώρησή του από τους Ντάλας Μάβερικς πριν λίγο καιρό και πως έμαθε για την αποδέσμευση του, κάτι που του προξένεψε πολύ μεγάλη εντύπωση και που δεν είχε ζήσει ποτέ στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έκανα τη δουλειά μου, προπονήθηκα, εργάστηκα σκληρά και περίμενα για την ευκαιρία. Δεν εξελίχθηκα όλα όπως τα φανταζόμουν. Πληροφορήθηκα από το Twitter ότι τερματίστηκε το συμβόλαιό μου όταν ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε πως οι Μάβερικς θα με άφηναν ελεύθερο, ήξερα ότι κάτι συνέβαινε», δήλωσε ο Αργεντινός σταρ του Ερυθρού Αστέρα.

«Φανταζόμουν ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν τον Ιανουάριο, όμως έγινε τον Δεκέμβριο. Το δύσκολο κομμάτι ήταν η αβεβαιότητα. Δεν είχα κάτι να χάσω όταν αποδέχτηκα την πρόκληση από το Ντάλας. Αργότερα ήρθα στην Ευρώπη γνωρίζοντας πως ήταν πιο εύκολο να βρω ρόλο σε σχέση με το NBA», αποκάλυψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ