Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός – Η «σφήνα» της Μπαρτσελόνα, τα «θέλω» και το συμβόλαιο του

Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός – Η «σφήνα» της Μπαρτσελόνα, τα «θέλω» και το συμβόλαιο του

Ο Παναθηναϊκός έχει μια ιδιαίτερη λίστα με τους προπονητές που κοιτάζει, έχει ξεχωρίσει τον Πάμπλο Λάσο κι άλλη μια περίπτωση που όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υλοποιηθεί.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ανακοινώσει την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη μέχρι το καλοκαίρι, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ήδη καθίσει και στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με την Αρμάνι, όμως την ίδια ώρα «χτενίζει» την αγορά για τον τεχνικό που θα πάρει το καλοκαίρι.

Οι πράσινοι έχουν μια λίστα με συγκεκριμένες επιλογές, όμως δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον «εκλεκτό» και δεν τα έχουν βρει με τον προπονητή της επόμενης μέρας. Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο διακαής πόθος αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση, ενώ την ίδια ώρα στην Ισπανία κάνουν λόγο για φήμες περί προσέγγισης του Παναθηναϊκού στον Γιάκα Λάκοβιτς για τη θέση του προπονητή.

Συγκεκριμένα, το «Radio Marca Gran Canaria» τονίζει ότι ο Σλοβένος τεχνικός και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει κρούση από τους πράσινους, αλλά και από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα, από το τριφύλλι του έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Λάκοβιτς φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος να φύγει από την Γκραν Κανάρια ούτε για τον Παναθηναϊκό, ούτε για την Μπαρτσελόνα που έχει μπει «σφήνα» σύμφωνα με τους Ισπανούς.

«Παρά τις φήμες για Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, ο Λάκοβιτς επισημαίνει ότι προτιμά συνεχίσει στη Γκραν Κανάρια. Πρόθεση του συλλόγου είναι να ανανεώσει τον Σλοβένο μέχρι το 2025», αναφέρει στα social media το εν λόγω ισπανικό μέσο.

«Αυτή τη στιγμή η Γκραν Κανάρια είναι ο ιδανικός σύλλογος και μέρος τόσο για εμένα όσο και για την οικογένειά μου. Δεν έχω κανένα λόγο να μην μείνω και να μην συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επιτυχία του συλλόγου», ξεκαθάρισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ