Αυτός είναι το «κλειδί» για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού

Αυτός είναι το «κλειδί» για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θα αλλάξει σελίδα και πολλοί παίκτες θα αποχωρήσουν από το ρόστερ του. Ποιος είναι το «κλειδί» σε όλο τον σχεδιασμό...

Ο Παναθηναϊκός διανύει για ακόμη μια φορά μία χρονιά κάτω του μετρίου σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλα δείχνουν ότι θα αποτύχει ξανά και φαίνεται πως ήδη δουλεύουν στο τριφύλλι για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι εδώ και λίγες μέρες, ο Χρήστος Σερέλης είναι ο νέος προπονητής μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα έχει επικοινωνία με αρκετούς προπονητές από το πάνω ράφι.

Την ώρα πάντως που ακόμη δεν έχει κλείσει κάποιος προπονητής και ακούγονται πολλοί (Λάσο, Περάσοβιτς, Λάκοβιτς, Μπατιστ, Πιτίνο), στον Παναθηναϊκό οφείλουν να δουλέψουν και το πλάνο σχετικά με το ρόστερ.

Υπάρχει μια περίπτωση που θα βάλει δύσκολα στο τριφύλλι το καλοκαίρι και αυτή είναι του Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και δεν έχει ανανεώσει ακόμη. Το «κλειδί» πάντως για όλες τις διαπραγματεύσεις και την επόμενη μέρα της ομάδας είναι η παραμονή του Έλληνα σέντερ με κάθε κόστος.

Είναι από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Παναθηναϊκός και είναι γηγενής, κάτι που σπανίζει… Ακόμη οι δυο πλευρές δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προς το παρόν, κάτι όμως που θα γίνει κάποια στιγμή.

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του Παπαγιάννη το αν θα μείνει η όχι, ενώ την ίδια ώρα είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του τόσο από την Ευρώπη, αλλά και πιθανότατα και από το ΝΒΑ, που έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα μετά την παρουσία του στους Κινγκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ