Ερυθρός Αστέρας: Επιστροφή στη Euroleague για τον Καμπάτσο μετά τη λήξη της τιμωρίας του Ερυθρού

Ερυθρός Αστέρας: Επιστροφή στη Euroleague για τον Καμπάτσο μετά τη λήξη της τιμωρίας του Ερυθρού

Την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα θα πραγματοποιήσει ο Φακούντο Καμπάτσο, απέναντι στη Μπάγερν μετά τη λήξη της τιμωρίας των Σέρβων.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πλέον διαθέσιμος,  στα παιχνίδια της Euroleague για τον Ερυθρό Αστέρα και κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στις 02/03 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Αύριο 1 Μαρτίου λήγει η τιμωρία που είχε επιβληθεί για απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Βελιγραδίου, γεγονός που στερούσε τον Καμπάτσο από τη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Για τα υπόλοιπα 9 παιχνίδια, της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, ο Σέρβος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντίνου γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στο Βελιγράδι μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια, να βοηθήσει την εθνική του ομάδα (γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 75-79 από την Δομινικανή Δημοκρατία)  να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

Πλέον ο Ιβάνοβιτς μπορεί να ελπίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας, θα προλάβει το τρένο των playoff της διοργάνωσης, με την παρουσία τόσο του Καμπάτσο όσο και των Νεμάνια Νέντοβιτς και Λούκα Βιλντόζα να δημιουργούν μία πολύ δυνατή τριάδα στις θέσεις των γκαρντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ