Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός Αγραβάνης και Γκουντάιτις

Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός Αγραβάνης και Γκουντάιτις

Οι Δημήτρης Αγραβάνης και Αρτούρας Γκουντάιτις συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, για την 26η αγωνιστική της Euroleague (02/02), με τον Χρήστο Σερέλη να βλέπει την ομάδα του να ταλαιπωρείται από τα ίδια προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Αρτούρας Γκουντάιτις απουσίασαν ξανά από την προπόνηση της Τρίτης (28/02), καθώς ο Έλληνας ψηλός αντιμετωπίζει θέμα στους κοιλιακούς, ενώ ο Λιθουανός έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Με μια ανάρτηση τα είπε όλα για τον Πινέιρο (vids)

Έτσι οι πιθανότητες να έχουν επανέλθει και να είναι στη διάθεση του τεχνικού του «τριφυλλιού» για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι λίγες.

Εκτός προπόνησης έμειναν και οι διεθνείς Μαντζούκας και Π. Καλαϊτζάκης, οι οποίοι ωστόσο θα ενσωματωθούν αύριο στην ομάδα, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Ματέους Πονίτκα, που έλειψε κι εκείνος για υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Πολωνίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την Καθαρά Δευτέρα (27/02) ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ