Έσκασε: Ανακοινώθηκε ο Ντόρσεϊ (pic)

Έσκασε: Ανακοινώθηκε ο Ντόρσεϊ (pic)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ και τη G-League επέστρεψε και επίσημα στη Euroleague

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι και επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε, με την τούρκικη ομάδα να ανακοινώνει και τυπικά την απόκτηση του.

Ο ομογενής γκαρντ αποχώρησε πριν από μερικές μέρες από τους Τέξας Λέτζεντς και την G-League και έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη να κάνουν… ουρά για την απόκτηση του.

Ωστόσο, η ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ήταν η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, του Νικ Καλάθη και του Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον Ντόρσεϊ να υπογράφει και επίσημα και να επιστρέφει στη Euroleague μετά την περσινή σεζόν και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντόρσεϊ αλλάζει τα δεδομένα στη Euroleague πλέον με την Φενέρ να αποκτάει έναν μεγάλο σκόρερ, που θα «απελευθερώσει» τους συμπαίκτες του και θα ανοίξει το γήπεδο όντας εξαιρετικός στο ένας με έναν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, θα είναι ο τρίτος σταθμός του στην Ευρώπη μετά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό. Στη Φενέρ, μάλιστα, θα βρει και τον φίλο του από τη Μακάμπι Σκότι Γουίλμπεκιν.

Δείτε την ανάρτηση της Φενέρμπαχτσε:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ