Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μεσίνα: «Η καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Μεσίνα: «Η καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής (03/03) αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται αύριο (03/03) στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη διοργάνωση και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Έτορε Μεσίνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στις δηλώσεις του για τους Πειραιώτες τονίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα»

Όσα είπε ο Μεσίνα:

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στο σύστημά τους, το οποίο αξιοποιεί την ομαδικότητα και το ατομικό ταλέντο των παικτών τους. Ένα σύστημα που βασίζεται σε μία συμπαγής και επιθετική άμυνα και παράλληλα σε συνεχή κίνηση της μπάλας στην επίθεση.

Για εμάς, είναι μία τεράστια ευκαιρία να μετρήσουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από το ρεκόρ που έχουμε τώρα. Επίσης, θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα για τον σπουδαίο Βλάντο Μίτσοβ, ο οποίος μετά την απόσυρσή του, θα είναι μαζί μας και θα λάβει την αναγνώριση που του αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ