Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα»

Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα»

«Σε ένδειξη σεβασμού στο τριήμερο εθνικό πένθος και στα παιδιά που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών», ο Ολυμπιακός δεν ρίχνει νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης για το… πινγκ πονγκ.

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός. Με ανακοίνωση τους οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως σε αυτές τις μαύρες ώρες για την Ελλάδα, δεν επιθυμούν να συνεχίσουν την αντιπαράθεση που έχει ανοίξει τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το πινγκ πονγκ.

«Σε ένδειξη σεβασμού στο τριήμερο εθνικό πένθος και στα παιδιά που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την αντιπαράθεση για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του Πινγκ Πονγκ. Από το βράδυ της Τρίτης η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα» αναφέρουν χαρακτηριστικά δείχνοντας πρωτίστως εν συναίσθηση για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που από το βράδυ της Τρίτης έχει σταματήσει τον… χρόνο στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης: Μέτοχοι σε ομάδα του MLS τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Φυσικά οι Ερυθρόλευκοι θα απαντήσουν. «Αλλά Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…».

Η ανακοίνωση:

«Σε ένδειξη σεβασμού στο τριήμερο εθνικό πένθος και στα παιδιά που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την αντιπαράθεση για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του Πινγκ Πονγκ.

Από το βράδυ της Τρίτης η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα.

Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ