Κορυφαία φάση του Φεβρουαρίου η καρφωματάρα του Παπανικολάου με την Άλμπα (vid)

Κορυφαία φάση του Φεβρουαρίου η καρφωματάρα του Παπανικολάου με την Άλμπα (vid)

Στην κορυφή του Top-10 με τις καλύτερες φάσεις στην Euroleague για τον μήνα Φεβρουάριου βρέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου με το εντυπωσιακό κάρφωμα κόντρα στην Άλμπα.

Όπως στο τέλος κάθε μήνα, έτσι και για τον Φεβρουάριο, η Euroleague δημοσιεύει τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τους αγώνες που διεξήχθησαν.

Η κορυφή λοιπόν του Top-10 «βάφτηκε ερυθρόλευκη» με το… κάρφωμα αλά NBA του Κώστα Παπανικολάου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, έφυγε στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο του Τόμας Γουόκαπ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη ασίστ του Αμερικανού, καρφώνοντας εντυπωσιακά στο καλάθι των Γερμανών, «ισοπεδώνοντας» τον Μάλτε Ντέλοου, κερδίζοντας και το φάουλ.

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: «Παπαγαλάκια δημιουργούν εντυπώσεις-Καμία τύχη η ΑΕΚ στο CAS»

Το παράδοξο είναι πως η συγκεκριμένη φάση του «Παπ» δεν ήταν το καλύτερο κάρφωμα για τον Φεβρουάριο, καθώς στο αντίστοιχο Top-10 έχασε την πρώτη θέση από τον Φίλιπ Πετρούσεφ του Ερυθρού Αστέρα.

Στο Νο 4 βρέθηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις του Παναθηναϊκού με το εντυπωσιακό του κάρφωμα στον αγώνα των «πρασίνων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ