Σερέλης: «Μας στοίχισαν οι απουσίες και τα λάθη»

Σερέλης: «Μας στοίχισαν οι απουσίες και τα λάθη»

Στις απουσίες και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να ελέγξει τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο για την 27η αγωνιστική της Euroleague με 84-70, γνωρίζοντας την κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Χρήστος Σερέλης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του και στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ελέγξει τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη όπως ήθελε.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Της έκανε πλάκα και την έστειλε σπίτι της (vid)

Όσα είπε ο Σερέλης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μονακό είχε 14′ λάθη και εμείς είχαμε 18 λάθη.

Είχαμε μια καλή τρίτη περίοδο, αλλά στην τέταρτη δεν ήμασταν καλοί και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Είχαμε και τις απουσίες των Ουόλτερς, Γκουντάιτις και Αγραβάνη, που είναι τρεις πολύ καλοί παίκτες και ήταν για εμάς σημαντικό που δεν τους είχαμε μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ