ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να συνέλθει, ούτε μετά την πρόσληψη του Σερέλη και την απομάκρυνση του Ράντονιτς. Οι πράσινοι έρχονται από ήττες σε Μιλάνο (78-76), Αθήνα από την Εφές (82-87) και τελευταία εκείνη από τη Μονακό (84-70). Η γαλλική ομάδα έκανε το παιχνίδι της και με τους Ντιαλό και Λόιντ σε μεγάλη μέρα, έφτασε σε άνετη επικράτηση. Για τον Παναθηναϊκό διακρίθηκαν οι Πονίτκα με 11 πόντους, Πάρις Λι (9 π.) και Μπέικον (10 π.). Χωρίς ουσιαστικό στόχο μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, αφού η ομάδα δεν μπορεί να προλάβει την οκτάδα, περιμένει την ολοκλήρωσή της.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη 13η θέση της Ευρωλίγκα (8-19 το ρεκόρ του) και η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είναι αρκετά κρίσιμη για τους Σέρβους. Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά δίνει αρκετά ματς στην έδρα του και έτσι έχει ακόμη ελπίδες για να παλέψει ώστε στο τέλος να βρεθεί εντός οκτάδας. Ο ανταγωνισμός για αυτές τις θέσεις είναι βέβαια μεγάλος και έτσι θα χρειαστεί να γίνουν εκπλήξεις στο πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ