«Διπλό» οκτάδας για τη Μακάμπι στην Πόλη, χάνει έδαφος η Εφές (64-86)

«Διπλό» οκτάδας για τη Μακάμπι στην Πόλη, χάνει έδαφος η Εφές (64-86)

Η Μακάμπι «άλωσε» την Πόλη, «καθαρίζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες την Εφές με 86-64 και έβαλε πλώρη για οκτάδα.

Τεράστιο «διπλό», με το οποίο πάτησε οκτάδα, πανηγύρισε στην Πόλη η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Ισραηλινοί έκλεισαν χωρίς απώλειες τη «διαβολοβδομάδα» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, περνώντας νικηφόρα με 86-64 από την έδρα της Αναντολού Εφές και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 15-13. Στον αντίποδα, η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης υποχώρησε στο 13-14 μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα της και έχασε επιπλέον έδαφος στο «κυνήγι» των πλέι οφ.

Η εξαιρετική άμυνα, η… βροχή τριπόντων (15/35) και η έφεση στο κομμάτι της δημιουργίας (21 ασίστ), απλοποίησαν το έργο της Μακάμπι, η οποία πήρε προβάδισμα ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Γουέιντ Μπάλντγουϊν με 23 πόντους, ενώ από την Αναντολού, που έχασε τον Ροντρίγκ Μπομπουά με τραυματισμό, ξεχώρισε ο Γουίλ Κλάιμπερν με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ανέτοιμοι παρατάχθηκαν οι Βασίλιε Μίτσιτς (5π.) και Σέιν Λάρκιν (5π.), σε μία βραδιά που η τουρκική ομάδα τα… έσπασε από τα 6,75 (4/28 τρίποντα).

Τα δεκάλεπτα: 20-33, 33-54, 48-68, 64-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ