Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπέικον και η δικαίωση του… Μπαρτζώκα

Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπέικον και η δικαίωση του… Μπαρτζώκα

Η απόφαση με τον Ντουέιν Μπέικον έχει έντονο παρασκήνιο και δείχνει πολλά, ενώ φέρνει στο προσκήνιο και κάτι από Γιώργο Μπαρτζώκα...

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έβαλε «στοπ» στο σερί των έξι συνεχόμενων ηττών που είχε η ομάδα, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο είναι η κατάσταση με τον Ντουέιν Μπέικον στο τριφύλλι, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε εκτός από τη 12αδα στο ματς με τους Σέρβους μετά από απόφαση του Χρήστο Σερέλη.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ψάχνεται με τον Μπέικον και το μέλλον του πρώην παίκτη της Μονακό στο ΟΑΚΑ μοιάζει… αβέβαιο. Ο Σερέλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με την απόφαση που πήρε στο χθεσινό παιχνίδι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και μάλιστα άμεσα…

Το κλίμα για τον Αμερικανό φόργουορντ στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, καθώς πέρα από την απόδοσή του εντός παρκέ, έχει προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό και η συμπεριφορά του τόσο στις προπονήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Γενικότερα είναι ένας χαρακτήρας που δύσκολα μπορεί να τον διαχειριστεί κανείς, αυτό το έχουν καταλάβει στον Παναθηναϊκό και με δεδομένο ότι η χρονιά μοιάζει και είναι χαμένη είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν, εφόσον όμως βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ο Μπέικον και όσα συμβαίνουν στο τριφύλλι εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί και τη μεγάλη δικαίωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού τον είχε απορρίψει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο προπονητής των Πειραιωτών είχε την περίπτωση του στα χέρια του, ο Ολυμπιακός μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του, όμως ο Μπαρτζώκας αποφάσισε να πει «όχι» και να την αφήσει στο συρτάρι

Το «διαζύγιο» με τον Μπέικον φημολογείται πως αποτελεί επιθυμία της διοίκησης των πρασίνων, ωστόσο το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό, καθώς ο Μπέικον έχει υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας τον περασμένο Οκτώβριο. Για να λυθεί θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν στην αποζημίωση του Αμερικανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ