«Μονομαχία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα»

«Μονομαχία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα»

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στους «αιώνιους» για πρωτοκλασάτο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα που θέλει να αποχωρήσει...

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι στο επίκεντρο των σέρβικων ΜΜΕ και γίνεται λόγος για μια ηχηρή αποχώρηση από το ρόστερ στο επόμενο διάστημα.

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν ότι ο Λούκας Βιλντόζα θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και πως δεν είναι ικανοποιημένος και μάλιστα βάζουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο… παιχνίδι της απόκτησης του Αργεντινού γκαρντ.

Ο Βιλντόζα ήταν μια σπουδαία προσθήκη που έγινε μεσούσης της σεζόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, όπως και ο Φακούντο Καμπάτσο, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει στο ρόστερ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Σερβία.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ψάξει περιπτώσεις γκαρντ όπως ο Αργεντινός και έχει κυκλώσει μάλιστα το όνομα του ενόψει και του καλοκαιριού, όμως φέρεται και ο Ολυμπιακός να είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζει διακριτικά την περίπτωση του.

Το σημαντικότερο που αναφέρουν στο δημοσίευμα της «Telesport» είναι πως ο Βιλντόζα έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις από τη Euroleague και μάλιστα με πολυετή και κλειστά συμβόλαια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιστροφή του στην Euroleague ο Βιλντόζα μετράει 13,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ