Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Την ώρα που τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Κώστα Σλούκα δίνουν και παίρνουν, ο Έλληνας γκαρντ παραμένει εκτός προπονήσεων

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (20:00) με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με στόχο να πάρει ένα ακόμη διπλό που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα σοβαρό θέμα και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάσταση που βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει υποστεί ελαφριά θλάση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως το αν θα παίξει ο Σλούκας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να μην είναι όμως με το μέρος του. Ο Έλληνας γκαρντ είχε νιώσει σφίξιμο στη γάμπα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να προτιμήσουν να μην ρισκάρουν σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Σλούκα στο ματς με τη Ζαλγκίρις, προκειμένου να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, όλα θα εξαρτηθούν σήμερα, με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να εξετάζεται καθημερινά από τους γιατρούς της ομάδας, με φόντο το ματς στο Κάουνας αλλά και αυτό στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ