ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: H Βιλερμπάν παραμένει στην προτελευταία θέση της Ευρωλίγκα (8-20 το ρεκόρ της) μετά τις επτά διαδοχικές ήττες. Ακολουθεί η αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην έδρα της Ζαλγκίρις, η γαλλική ομάδα ηττήθηκε με 85-67. Χωρίς πιθανότητες για την οκτάδα, η ομάδα περιμένει απλά την ολοκλήρωση της σεζόν, ενώ και στο εγχώριο πρωτάθλημα απέχει σημαντικά από τις πρώτες θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο, μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Ράντονιτς. Με εκείνον στον πάγκο για 4η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, οι πράσινοι έφτασαν επιτέλους σε νίκη ανατρέποντας τα δεδομένα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρέθηκε να χάνει με διψήφια διαφορά στο στο ΟΑΚΑ, αλλά επικράτησε τελικά με 75-66. Κορυφαίος ο Παπαγιάννης (17 π.), διακρίθηκαν επίσης οι Ουίλιαμς (13 πόντους), Τόμας (11) και Ουόλτερς (9).

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ