ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Ζαλγκίρις επικράτησε στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στην Ευρωλίγκα, απέναντι σε Άλμπα (66-63) και Βιλερμπάν (85-67). Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η λιθουανική ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 15-13. Πλέον, ισοβαθμεί με τις Μακάμπι, Παρτιζάν, Μπασκόνια που βρίσκονται στις από πάνω θέσεις. Έτσι η μάχη για την οκτάδα και τα νοκ-άουτ φουντώνει.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μεγάλες νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, μένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα. Το σύνολο του Μπαρτζώκα, ήταν εξαιρετικό απέναντι στη γερμανική ομάδα και το τελικό 102-74 ήρθε χάρη σε μεγάλη εμφάνιση του Βεζένκοφ (18 πόντους), αλλά και τον ΜακΚίσικ (15 π.), Λαρεντζάκη (14 π.) και Ουόκαπ (13 π.). Με μόλις έναν παίκτη (Λούντζη) που πάτησε παρκέ να τελειώνει το ματς χωρίς πόντο, ο Ολυμπιακός έφτασε σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, βελτιώνοντας το σερί του στο 20-8.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Πέμπτης.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ