Γ. Σφαιρόπουλος : «Να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ»

Γ. Σφαιρόπουλος : «Να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον Ολυμπιακό και την κόντρα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό και όσα περιμένει από τους παίκτες του στο παιχνίδι της Παρασκευής, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς στη διοργάνωση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε, τονίζοντας πως: «παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε μα επανέλθουμε στα αποτελέσματα σε ένα τοπικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μία πολύ καλή ομάδα που το έχει αποδείξει. Μία ομάδα που την ξέρουμε καλά και μας ξέρει καλά και θεωρώ ότι έχουμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάμνουμε τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Να έχουμε την ανάλογη συγκέντρωση και την ακολουθία του πλάνου μας για πάρουμε το αποτέλεσμα.

Έχουμε ακούσει ότι έχει γίνει Sold Out θέλουμε την βοήθεια του κόσμου και με την φωνή του και μόνο για να μπορέσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τον μαραθώνιο τις Ευρωλίγκας».

Αναφορικά με τις κακές επιθετικές βραδιές με Μπαρτσελόνα και Άρη είπε: «Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί η εμφάνισή μας στην επίθεση. Δουλέψαμε σε αυτό και για όποια ανισορροπία που υπήρχε. Θα χρειαστούμε καλύτερο διάβασμα και κάποιες λεπτομέρειες καλύτερες στο επιθετικό παιχνίδι μας για να εκτ3ελέσουμε καλύτερα και να είμαστε πιο αποδοτικοί».

Για την ήττα με 22 πόντους στη Βαρκελώνη, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε «Όταν παίζεις ένα καλό παιχνίδι σίγουρα η ήττα πονάει και δείχνει τι πρέπει να βελτιώσεις. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε μετά την Βαρκελώνη. Έχουμε δουλέψει σε αυτό το κομμάτι και οι προπονήσεις που έγιναν σε αυτήν τη εβδομάδα έγιναν με αυτήν την κατεύθυνση και αυτό θέλουμε» για να προσθέσει αναφορικά με το αν βάλει τον Ουίλτζερ στο ματς της Παρασκευής πως  «Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει. Θα προπονηθεί σήμερα.  θα κάνουμε το shoot around αύριο και τελευταία στιγμή θα αποφασίσω. θα δούμε είναι ρίσκο για να τον βάλουμε αλλά ίσως τον χρειαστούμε».

Μάλιστα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε για τις προπονήσεις που έγιναν αυτήν την εβδομάδα πως  «Κάθε προπόνηση βοηθάει να βελτιωθούμε. Μέσω των παιχνιδιών βλέπεις τα λάθη σου και αν δεν δουλέψεις την προπόνηση δεν γίνεται να βελτιωθείς. Όσο πιο πολύ προπόνηση γίνεται τόσο θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση για να αποδώσουμε τα μέγιστα. Να έχουμε καλύτερη διάρκεια να μην έχουμε κενά και να καλύψουμε τα προβλήματά μας».

Ερωτώμενος για το αν γνωρίζει το πώς κέρδισε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και αν μπορεί να πράξε το ίδιο την Παρασκευή ο Ολυμπιακός, δήλωσε «Έχουμε δει και το ματς με την ΑΕΚ και τα προηγούμενα στην Ευρωλίγκα, αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε όλα τα ματς που προηγούνται για το σκάουτινγκ και τους συνεργάτες μου είναι ένα υλικό για να το φέρουμε στα δικά μας στάνταρ» και πρόσθεσε για τον Βασίλη Σπανούλη πως «έχω πει πως μόνο όταν είναι εντάξει το πόδι του θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να παίξει με την μάδα, πρώτα να μπει στην ομάδα και σιγά σιγά να κάνει προπονήσεις. Έχουμε πολύ καιρό ακόμα».

Ταυτόχρονα τόνισε πως «σίγουρα η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Το πρώτο ματς το παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει ώθηση στην ομάδα και τους παίκτες. Υπάρχουν κάποια παιδιά που δεν έχουν δε ι τον κόσμο του Ολυμπιακού και χαίρομαι για αυτό» για να προσθέσει σχετικά με την ήττα την Βαρκελώνη ότι «Για μένα δεν μετράει η διαφορά που χάσαμε αλλά μετράει η εικόνα της ομάδας. Μπορούσαμε να είχαμε χάσει πέντε πόντους κα η εικόνα να ήταν έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε στις επιτυχίες. Αφοσιωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και έχουμε προετοιμάσει την ομάδα να παίξουμε δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο».

Μάλιστα έκλεισε τις δηλώσεις του τόνισε για το γεγονός που ο Παναθηναϊκός έχει δύο ήττες υποστήριξε πως «Δεν ζουν οι παίκτες μας σε έναν άλλον κόσμο ,ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ότι έχει χάσει δύο συνεχή παιχνίδια και ότι δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας. Και εμείς είμασταν στην αντίστοιχη κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός και έχουν ένα έξτρα κίνητρο.

Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε σχεδιάσει, να έχουμε αποφασιστικότητα και να δείξουμε στο γήπεδο ότι το θέλουμε πιο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ