Σκάνδαλο στην Euroleague: Oμάδα πούλησε τη θέση της σε άλλη για 800.000 ευρώ

Σκάνδαλο στην Euroleague: Oμάδα πούλησε τη θέση της σε άλλη για 800.000 ευρώ

Απίστευτες καταγγελίες από παίκτη για… αγοραπωλησία που αφορούσε μια θέση στην Euroleague. Τι απαντά η εμπλεκόμενη ομάδα;

Βόμβα έριξε στην Euroleague αλλά και στο Ερυθρό Αστέρα ο παλαίμαχος σέντερ Φράνιο Αράποβιτς.

Ο 57χρονος είχε μια καλή καριέρα σε ομάδες τη Κροατίας κυρίως, ήταν παρών στο Ολυμπιακό μετάλλιο της Κροατίας το 1992 κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ έχει διατελέσει και βουλευτής στο κροατικό κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο προπονητής που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων

Πριν από λίγες ημέρες μιλώντας στο podcast του ProSport, έκανε μια δήλωση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο ευρωπαϊκό και κυρίως στο σερβικό και το κροατικό μπάσκετ…

«Η Τσιμπόνα πούλησε τη θέση της στην EuroLeague στον Ερυθρό Αστέρα. Τώρα ο άνθρωπος που πήρε τα περισσότερα χτίζει διαμερίσματα στο Κρκ. Πέντε διαμερίσματα. Θέλω να πω, όλα είναι γνωστά».

Η δήλωση αυτή, δεν έμεινε αναπάντητη από την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, που αποκάλεσε ψεύτη τον Αράποβιτς, λέγοντας πως το όνομα της ομάδας πλέκεται σε μάχες συμφερόντων του κροατικού μπάσκετ:

«Ο Φράνιο Αράποβιτς, δήλωσε χονδροειδές ψέμα ότι ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε στους διοικούντες της Τσιμπόνα 800.000 ευρώ για να παίξει στην Euroleague το 2014. Αν έχει οποιαδήποτε απόδειξη, αντί να χρησιμοποιήσει προφανώς τον Ερυθρό Αστέρα για κάποιες τοπικές διαμάχες στο κροατικό μπάσκετ, τον καλούμε να την παρουσιάσει».

Για την ιστορία, ο Ερυθρός Αστέρας που είχε ως τελευταία συμμετοχή στην Euroleague τη σεζόν 1999-2000 όταν αντιμετώπισε μεταξύ άλλων και ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ επέστρεψε 13 χρόνια μετά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ