Η αλήθεια για το μέλλον του Μιλουτίνοφ – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…

Η αλήθεια για το μέλλον του Μιλουτίνοφ – Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι, τα σενάρια ολοένα και πληθαίνουν και για τον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

Μπορεί η σεζόν να μπαίνει στην τελική ευθεία και εκεί που κρίνονται τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όμως τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τους δύο «αιώνιους» όλο και πληθαίνουν.

Ειδικά στο τριφύλλι εδώ και λίγους μήνες επικρατεί χαμός με την ονοματολογία και τη μεταγραφολογία, αφού ακούγονται δεκάδες παίκτες που είναι στόχοι της ομάδας ενόψει του καλοκαιριού.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται θεωρητικά τουλάχιστον για παίκτη στη θέση «5» σε λίγους μήνες. Την ίδια ώρα φυσικά, ο «Μίλου» ακούγεται και για τον Ολυμπιακό με τον οποίο μεγαλούργησε πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ παράλληλα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρώσικη αρκούδα.

Τα πράγματα λοιπόν γύρω από την περίπτωση του Σέρβου γίγαντα δεν είναι ξεκάθαρα, μιας και παίρνει μετά την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι περίπου 2,8 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το προσφέρει κανένας από τους δύο «αιώνιους», όμως το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ ούτε του χρόνου θα είναι στη Euroleague εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φέρνει τον Μιλουτίνοφ κοντά στην έξοδο και στην επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε περίπτωση λοιπόν που φύγει θα πάει σε όποια ομάδα επιλέξει με σαφώς λιγότερα χρήματα. Πιθανότατα τα μισά από αυτά που παίρνει, ενώ θα του άρεσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου πέρασε εξαιρετικά για αρκετά χρόνια.

Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα επέλεγε τον Παναθηναϊκό λόγω της αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρητικά πάντα θα προτιμούσε, αν ήταν να διαλέξει ανάμεσα στους δύο. Βέβαια, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως αν μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι, θα πέσουν στα… πόδια του όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σέντερ των τελευταίων ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ