Τα δεδομένα με Μιλουτίνοφ – Μπορεί να έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό;

Τα δεδομένα με Μιλουτίνοφ – Μπορεί να έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό;

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό και «άναψε» φωτιές. Το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ, η συμμετοχή στη Euroleague και το καλοκαίρι που μπορεί να είναι «καυτό»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απασχόλησε έντονα το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, με τις δυο πλευρές να έχουν συζητήσεις και επαφές για αρκετό καιρό με στόχο να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Σέρβος «γίγαντας» να επέστρεφε στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν και ο «Μίλου» δεν συμφώνησε με τους Πειραιώτες, παρότι είχε μια εξαιρετική πρόταση και προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με καλύτερες απολαβές για ακόμη έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Μπαρτζώκας: «Δεν χορταίνω να είμαι στον Ολυμπιακό – Μακάρι να είμαι ο Έλληνας Φέργκιουσον»

Η «ρωσική αρκούδα» δεν συμμετέχει στη Euroleague φέτος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, όμως «έσκασε» πολλά χρήματα για να κρατήσει τον Σέρβο τουλάχιστον τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε και θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που παραδέχτηκε και σε δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Ο Μιλουτίνοφ τόνισε ότι είναι η «οικογένεια» του ο Ολυμπιακός και θέλει να γυρίσει κάποια στιγμή, ενώ αποκάλυψε ότι έγιναν και συζητήσεις το καλοκαίρι που πέρασε.

«Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για επιστροφή. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Θα μου άρεσε πολύ μια μέρα να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα. Νιώθω ότι είναι η οικογένειά μου και αγαπώ τους πάντες εκεί», ανέφερε ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2016.

Η φωτιά «άναψε» από τον «Μίλου» και παρότι βρισκόμαστε μεσούσης της σεζόν ουσιαστικά «πέταξε» το μπαλάκι για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή, αφού δεν παίζει να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή στον Ολυμπιακό, ειδικά με τον τρόπο που παίζει, όμως ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι.

Αν η ΤΣΣΚΑ δεν παίξει στη Euroleague ούτε φέτος τότε ο Μιλουτίνοφ θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα μια από τις πιθανές επιλογές, ο Μπαρτζώκας τον ήθελε εξάλλου και πριν από λίγους μήνες, ωστόσο δεν θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα κινηθούν οι Πειραιώτες για εκείνον.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τους Μουσταφά Φαλ, Τζόελ Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ και αποτελούν ένα από τα καλύτερα «τρίδυμα» στην Ευρώπη. Ο Μπαρτζώκας τους εναλλάσσει και τα πηγαίνουν εξαιρετικά, ενώ ο Γάλλος σέντερ έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει την οψιόν στο συμβόλαιο του Μπολομπόι και τυπικά ο Μπλακ μένει ελεύθερος, αλλά προσφέρει πολλά.

Αν ο «Μίλου» έμενε ελεύθερος δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχολιόνταν με σκοπό να τον προσθέσει μαζί με τον Φαλ στη γραμμή ψηλών και να… τρομάζει, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τους Μπολομπόι και Μπλακ. Εφόσον ξεκαθαρίσει αυτό και μείνει ελεύθερος ο Μιλουτίνοφ τότε η μεγάλη επιστροφή δεν θα ήταν μακριά, μιας και το οικονομικό δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα ανάμεσα στον Σέρβο και τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ