Σέρχιο Γιουλ : Πήρε ακόμη και τα… βουνά για να αποθεραπευθεί! (vid)

Σέρχιο Γιουλ : Πήρε ακόμη και τα… βουνά για να αποθεραπευθεί! (vid)

Παρακολουθήστε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε στο Twitter η Ρεάλ Μαδρίτης από την πορεία της αποθεραπείας που ακολούθησε ο σταρ της βασίλισσας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Πέρσι τον Αύγουστο ο Σέρχιο Γιουλ σόκαρε τους οπαδούς του μπάσκετ, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να μείνει για πάνω από έξι μήνες εκτός γηπέδων. Μετά από τις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις και στη συνέχεια μακρά περίοδο αποθεραπείες (με ειδικές ασκήσεις) ο Ισπανός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Όπως έγινε γνωστό, είναι πιθανό να αγωνιστεί στον αυριανό (Τετάρτη 25/4, 19:45) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη, που θα είναι ο τρίτος ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του εδώ και 15 ημέρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ένα εντυπωσιακό βίντεο με τη μεγάλη προσπάθεια που ο Γιουλ έκανε όλο αυτό το διάστημα. Δείτε την ποικιλία των ασκήσεων που ακολούθησε σε γυμναστήρια, πισίνες, ακόμη και σε… βουνό προκειμένου να επαναφέρει το δεξί του πόδι σε αγωνιστική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ