Λάσο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω, έχω ήδη προσφορές»

Λάσο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω, έχω ήδη προσφορές»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την κατάστασή του και τόνισε πως η επιστροφή του στους πάγκους δεν είναι μακριά.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι το προπονητικό κοστούμι είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι εδώ και μήνες στα «πιτς» από όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεδομένα αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα που είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη. Μάλιστα δεν είναι κρυφό ότι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του είναι και ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Διαβάστε επίσης: To black jack των playoffs

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MARCA Sport Weekend, μίλησε για το γεγονός ότι νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λούκα Ντόντσιτς και τις πρόσφατες δηλώσεις του, ασκώντας έντονη κριτική στον Σλοβένο.

Όσα είπε ο Λάσο:

Για την κατάστασή του:

«Όλοι με ρωτούν πώς είμαι… και είμαι καλά. Ένας καρδιολόγος μου είπε ότι έπρεπε να είχα προπονήσει την ομάδα στους τελικούς της Liga Endesa (σσ. πέρσι) και ότι δεν έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Το σχέδιό μου είναι του χρόνου να προπονώ κάποια ομάδα, δεν ξέρω που. Και φέτος είχα προσφορές στα χέρια μου, αλλά από σεβασμό δεν θέλω να αναφέρω τις ομάδες»

Για το περιστατικό της χειρονομίας του Ντόντσιτς προς διαιτητές στο ΝΒΑ:

«Ο Ντόντσιτς ήταν πάντα έτσι και πιστεύω ότι πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του γιατί δεν του κάνει καλό. Οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουν λάθη, οπότε όλα αυτά τον βγάζουν εκτός εστίασης. Αν και το κίνητρο είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν μου άρεσαν και οι δηλώσεις που έκανε μετά. Δεν μου αρέσει που μεταφέρει ένα αίσθημα ανικανότητας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το πει αυτό. Αν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του, να σωπάσει και να το φτιάξει, όχι να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αλλά ο Ντόντσιτς είναι σούπερ σταρ, ας κάνει ό,τι θέλει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ