Μπαρτζώκας : «Όταν χάνεις την συγκέντρωση σου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το πληρώνεις»

Μπαρτζώκας : «Όταν χάνεις την συγκέντρωση σου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το πληρώνεις»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η Χίμκι έχασε τη συγκέντρωση της σε κάποια σημεία των δύο αγώνων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το πλήρωσε με ισάριθμες ήττες.

Στην απώλεια συγκέντρωσης των παικτών του ως τη βασική αιτία των δύο ηττών από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως όταν κάποια ομάδα κάνει λάθη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ τα πληρώνει, αλλά επισήμανε πως η Χίμκι βελτιώθηκε αρκετά στα παιχνίδια αυτά και θα προσπαθήσει σκληρά να πάρει τη νίκη και να μειώσει τη σειρά.

«Δεν είναι υπάρχει αμφιβολία πως και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της ΤΣΣΚΑ ήταν δύσκολα για εμάς. Την ίδια στιγμή, μας έδωσαν την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι, γιατί παίζαμε κόντρα σε πολύ ταλαντούχους παίκτες.

Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε συμπαγείς και σταθεροί στο πλάνο μας. Όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου και δεν εκτελείς σωστά για λίγο χρόνο, τότε το πληρώνεις.

Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να είσαι επικεντρωμένος στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε σκληρά στην έδρα μας, για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ