Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να βελτιώσουμε το πρόσωπό μας την Πέμπτη»

Σφαιρόπουλος : «Πρέπει να βελτιώσουμε το πρόσωπό μας την Πέμπτη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην άσχημη εμφάνιση της ομάδας του και στο τι πρέπει να αλλάξει πλέον για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση «πρόκριση» στο final-4.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας επικράτησε άνετα του Ολυμπιακού με 80-60 στο τρίτο ματς της προημιτελικής σειράς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παραδέχεται την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Ο Ελληνας τεχνικός εξήγησε τι πήγε στραβά για την ομάδα του και παράλληλα αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στο τέταρτο ματς προκειμένου να ισοφαρίσουν σε 2-2.

«Επαιξε καλύτερα η Ζαλγκίρις και άξιζε τη νίκη» τόνισε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε: «Παίξαμε άσχημα στην άμυνα στο δεύτερο ημόιχρονο και αυτό έκανε κακό στην επίθεση μας. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό στην τρίτη περίοδο όταν επιστρέψαμε στο σκορ αλλά σε αυτό το σημείο ο Γιανκούνας σκόραρε πολύ και έφτασαν σε διψήφια διαφορά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις τώρα έχει το πλεονέκτημα και θέλει μία νίκη για το Final 4 και εμείς έχουμε μία ακόμα ευκαιρία την Πέμπτη για μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στην έδρας μας».

Aναφορικά με τη Ζαλγκίρις και το πώς έπαιξε τόνισε: «Αντέδρασαν πολύ μετά το δεύτερο παιχνίδι. Όπως παίξαμε στο δεύτερο παιχνίδι που βάλαμε τα χέρια μας και τα πόδια μας  στην φωτιά το έκανε  καλά σήμερα η Ζαλγκίρις. Ηταν η ομάδα που μπήκε δυνατά και με ενέργεια και έπαιξε δυνατά απέναντί μας και στην άμυνά μας και αυτός ήταν ο λόγος που σκοράραμε τόσο λίγο».

Για το ότι πέρσι γύρισε από το 2-1 με την Εφές ο Ολυμπιακός τόνισε: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική πρέπει αν συγκεντρωθούμε τώρα να βελτιώσουμε τι πήγε στραβά και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και για το τελευταίο μας παιχνίδι» ενώ για το φοβερό ποσοστό της Ζαλγκίρις δήλωσε: «Αυτό ήταν το πρόβλημα γιατί είχε 72,7% στο δίποντο. Εάν δεχόμαστε τόσους πόντους δεν γίνεται να κάνουμε κάτι την Πέμπτη. Με τέτοια ποσοστά και τέτοια άμυνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Κάναμε μια προσπάθεια να αντιδράσουμε, αλλά χάσαμε σουτ και ο Γιανκούνας έβαζε κρίσιμα και ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Αν παίξουμε έτσι πάλι δεν έχουμε καμία τύχη».

Τέλος για τους τραυματίες είπε: «Ο Πρίντεζης έκανε ένεση πριν το ματς όπως και ο Μιλουτίνοφ.  Ο Στρέλνικες δεν είναι καλά όπως και ο Παπανικολάου, όμως τώρα είμαστε στην μέση των αγώνά και δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Εντάξει οι παίκτες μου έδειξαν αυταπάρνηση και θέλουν να παλέψουμε για την ομάδα και ας μην είναι καλά, παρά τα προβλήματα που έχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ