Γιασικεβίτσιους : «Το τέταρτο ματς θα είναι πιο δύσκολο γιατί κρίνει πρόκριση στο F-4»

Γιασικεβίτσιους : «Το τέταρτο ματς θα είναι πιο δύσκολο γιατί κρίνει πρόκριση στο F-4»

Μετρημένος στις δηλώσεις του ο Σάρας, σημείωσε ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο, καθώς κρίνει πρόκριση στο final-4.

Χαμηλούς τόνους, παρά τη μεγάλη νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας με 80-60 επί του Ολυμπιακού, κράτησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος του ματς. Ο Λιθουανός τεχνικός αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας του, ενώ εξήγησε ότι το επόμενο παιχνίδι, το τέταρτο της σειράς δηλαδή, θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από το σημερινό.

«Νομίζω πως παίξαμε με πάθος. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε τον κόσμο να μας στηρίζει έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε μπασκετικά. Το παιχνίδι του πιθανό αποκλεισμού είναι το πιο δύσκολο από όλα να κερδίσεις κι έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που ξέρει πώς να παίζει σε αυτά. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Το καλύτερο είναι ότι πλέον έχουμε το 2-1. Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για το Game 4», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάρας.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας για την σπουδαία ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι παίκτες έδειξαν μαχητικό πνεύμα και είναι ώρα να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε ξανά έτοιμοι την Πέμπτη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ