ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερα από 15 χρόνια να γνωρίσει 3 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη την περασμένη αγωνιστική. Μετά τις απώλειες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, έχασε με 77-73 από την ΑΕΚ. Στην Ευρωλίγκα, το σύνολο του Σερέλη γνώρισε ήττα (74-88) από την Μπαρτσελόνα, ενώ αυτή τη στιγμή δεν έχει έτσι κι αλλιώς λόγο να κυνηγήσει κάτι. Απόψε φιλοξενεί την Μπάγερν, πριν δοκιμαστεί στο Φάληρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την ίδια διοργάνωση.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγραβάνη, Πονίτκα και Γουόλτερς. Ο πρώτος υπέστη διάστρεμμα παραμονή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ενώ ο Γουόλτερς βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας για την τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί πόδι που τον ταλαιπωρεί.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει έρθει στην Αθήνα με μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, αλλά όχι ουσιαστικές. Ο Τρινκιέρι δήλωσε πως η ομάδα του θα ψάξει κάθε νίκη και θετικά αποτελέσματα, αλλά τεράστιο κίνητρο, δεν υπάρχει ούτε στην πλευρά των Γερμανών. Είμαστε στην 31η αγωνιστική, είναι η τελευταία διπλή εβδομάδα της Euroleague και πρόκειται να κριθούν πολλά για όλους. Οι Γερμανοί είναι στη 15η θέση της βαθμολογίας, με 11-19 ρεκόρ και σήμερα θα παίξουν και οι δύο ομάδες, κυρίως για το γόητρο. Έχουν και αυτοί τρεις σερί ήττες και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν. Την προηγούμενη αγωνιστική διαλύθηκαν από την Ολίμπια Μιλάνο με 99-74 και όσο φτάνουμε προς το τέλος, το κίνητρο θα γίνεται όλο και μικρότερο, ειδικά σε ομάδες, που δεν κυνηγούν, πια, κάτι ουσιαστικό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπάγερν είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 της Τρίτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ