Ουόκαπ: «Από τον πρώτο έως τον δωδέκατο παίκτη, όλοι το διασκεδάζουμε»

Ουόκαπ: «Από τον πρώτο έως τον δωδέκατο παίκτη, όλοι το διασκεδάζουμε»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τη νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 81-55 την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και «σφράγισε» το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Τόμας Ουόκαπ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να «επιβάλλει» παρότι δεν έχει καμία δουλειά με την διαιτησία

Μιλώντας για τη νίκη του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι υπέροχο. Το πλεονέκτημα εντός έδρας ήταν το επόμενο πράγμα στη λίστα, οπότε είναι καλό να το έχουμε. Συνεχίζουμε να πιέζουμε, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Παρασκευή, οπότε θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αισθάνομαι Καλά, κάνω ό,τι ζητάει η ομάδα, νιώθω πολύ άνετα με τον ρόλο μου και με το πώς παίζει η ομάδα.

Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό σύστημα για να παίξεις, και από τον πρώτο έως τον δωδέκατο παίκτη, νομίζω ότι όλοι διασκεδάζουν παίζοντας μπάσκετ, κάτι που δεν είναι να θεωρηθεί δεδομένο σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε μια αρκετά προληπτική ομάδα και τα πράγματα πάνε καλά, οπότε προς το παρόν θα κρατήσω τα γένια μου».

Από την πλευρά του ο Σακίλ ΜακΚίσικ ανέφερε: «Όλα τα εύσημα στην ομάδα. Έχουμε ένα καταπληκτικό ρόστερ. Οι ομάδες πρέπει να μαρκάρουν τους συμπαίκτες μου και αυτό μου ανοίγει πολλούς δρόμους για μένα, ευτυχώς. Απέχουμε ένα ή δύο παιχνίδια για να επιστρέψουν όλοι στο πρώτο μισό της σεζόν όπου όλοι έκαναν κλικ επιθετικά και αμυντικά και νομίζω ότι θα είμαστε τρομακτικοί όταν μπαίνουμε στα πλέι οφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ