Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Γουέμπερ: «Πώς ήταν 3 μήνες απλήρωτος ενώ έμεινε στην ομάδα για 2;»

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Γουέμπερ: «Πώς ήταν 3 μήνες απλήρωτος ενώ έμεινε στην ομάδα για 2;»

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στις δηλώσεις του Μπριάντε Γουέμπερ για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και για το ότι ήταν 3 μήνες απλήρωτος πριν αποχωρήσει.

Άμεσα αντέδρασε ο Ολυμπιακός στα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με δηλώσεις του πρώην παίκτη των «Ερυθρόλευκων», Μπριάντε Γουέμπερ, για τη σύντομη θητεία του στους Πειραιώτες.

Ο Γουέμπερ ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα basketnews πως πέρασαν τρεις μήνες στους οποίους ήταν απλήρωτος όταν βρισκόταν στην ομάδα, με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να απαντούν άμεσα.

Διαβάστε επίσης: Σκληρό μήνυμα: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό, Μπαλτάκο φασίστα»

Η απάντηση λοιπόν του Ολυμπιακού ήρθε λίγο αργότερα, με τους «Ερυθρόλευκους» να διερωτώνται «… πώς ήταν τρεις μήνες απλήρωτος όταν δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο μήνες στην ομάδα;» και πώς «… όταν έφυγε δεν έκανε προσφυγή για τα χρωστούμενα αλλά υπέγραψε ότι ήταν ξοφλημένος;».

Επιπλέον για τη συνολική παρουσία του Γουέμπερ στην Ελλάδα που αν και σύντομη ήταν αρκετά έντονη, από το εσωτερικό της ομάδας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «οι νυχτερινές ιστορίες του Γουέμπερ είναι πολλές και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Το αυτοκίνητο που του είχαμε παραχωρήσει θύμιζε αυτά από τα συγκρουόμενα στα λούνα παρκ».

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 06/02 του 2019 και η αποχώρησή του ανακοινώθηκε στις 13/04 του ίδιου έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ