Μονέκε: «Ο Βεζένκοφ μπορεί να τα πάει μια χαρά στους Κινγκς»

Μονέκε: «Ο Βεζένκοφ μπορεί να τα πάει μια χαρά στους Κινγκς»

Σίγουρος για το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στο NBΑ και τους Κινγκς είναι ο φόργουορντ της Μονακό με θητεία στην ομάδα του Σακραμέντο, Τσίμα Μονέκε.

Ο Τσίμα Μονέκε δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε το καλοκαίρι στους Σακραμέντο Κινγκς κι έτσι η θητεία του στους «βασιλιάδες» ολοκληρώθηκε σύντομα, με τον Νιγηριανό φόργουορντ να βρίσκει τη νέα μπασκετική του στέγη στην Ευρώπη και τη Μονακό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BasketNews, ο παίκτης του Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας πιθανής μετακίνησης του Σάσα Βεζένκοφ στους Κινγκς, σχολιάζοντας με βάσει τα όσα έζησε εκ των έσω τους μήνες που έμεινε εκεί, λέγοντας πως αν η χρησιμοποιήσει του Βούλγαρου φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι σωστή, εκείνος θα τα πάει μια χαρά στον μαγικό κόσμο του NBA.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητα τους, να πάνε στα σπίτια τους»

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται σε ορισμένες ομάδες όχι επειδή δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά επειδή βρίσκονται σε λάθος κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για έναν προπονητή, να παίζεις σε μια ομάδα που πιστεύει σε εσένα και θα σου δώσει ευκαιρίες να παίξεις όπως θέλεις», είπε αρχικά και τόνισε για την περίπτωση του Βεζένκοφ:

«Εξαρτάται από το πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Μάικ Μπράουν. Λατρεύω τον τρόπο που αγωνίζεται γιατί δεν χρειάζεται την μπάλα για να επηρεάσει το παιχνίδι. Με όλα αυτά που κάνει στην EuroLeague, θα βρουν έναν τρόπο να τον χρησιμοποιήσουν σωστά, το ελπίζω για εκείνον. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα τα πάει μια χαρά. Αν εκείνοι λένε την αλήθεια για το πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν, τότε θα τα πάει μια χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ