Ολυμπιακός: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητα τους, να πάνε στα σπίτια τους»

Ολυμπιακός: «Έδειξαν πάλι την ανικανότητα τους, να πάνε στα σπίτια τους»

Η αντίδραση του Ολυμπιακού για τους ορισμούς των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League - «Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι ορισμοί του Στιβ Μπένετ για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι σχολίασαν τους ορισμούς των Κουλμπάκοφ (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ), Βερίσιμο (Ολυμπιακός – Αρης) και Μανούχου (Παναθηναϊκός – Βόλος), με τους Πειραιώτες να τονίζουν ότι «οι εντολοδόχοι έδειξαν για μια ακόμα φορά την ανικανότητα τους» και το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν οι «Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

Διαβάστε επίσης: Ο «ιδανικός αντίπαλος» του Ολυμπιακού είναι…

Οσον αφορά στον Κουλμπάκοφ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανέφεραν: «Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος», ενώ για τον ορισμό του Βερίσιμο, υπογράμμισαν: «Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά». Οι Ερυθρόλευκοι τόνισαν επίσης ότι στη συνάντηση με τον Στιβ Μπένετ οι ομάδες ζήτησαν ξένους διαιτητές στα πλέι οφ, αλλά ο Βρετανός έβαλε και πάλι Ελληνα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. «Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος», πρόσθεσαν οι Πειραιώτες.

Σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, οι Ερυθρόλευκοι σχολίαζαν:

«Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους.

Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος!!!

Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος.

Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά!

Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ