Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Τζέιμς: «Δεν με ένοιαζε η τιμωρία…»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από Τζέιμς: «Δεν με ένοιαζε η τιμωρία…»

Τι δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς.

Την τιμωρία του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αυτή που του επιβλήθηκε στην Μονακό συνέκρινε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θυμήθηκε την «καμπάνα» από τους Ρώσους, ενώ επεσήμανε πως θέλει να βρει την άκρη για να βοηθήσει στο έπακρο την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ουόκαπ στο ντέρμπι των «αιωνίων» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα «BasketNews»:

Για την εμφάνισή του απέναντι στη Ζαλγκίρις (6π. με 3/9 σουτ): «Δεν το έχω βρει ακριβώς ακόμα. Δεν ξέρω…».

Για την τιμωρία του από την Μονακό και τη σύγκριση με την περίοδο που ήταν εκτός ομάδας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ήταν διαφορετικό σε σχέση με την περίοδο που είχα τιμωρηθεί στην ΤΣΣΚΑ. Ειλικρινά, δεν με ένοιαζε τόσο όταν τιμωρήθηκα στην Μόσχα. Περνούσα πολλά εκτός παρκέ και δεν με ενδιέφερε τόσο το μπάσκετ τότε. Δεν με ένοιαζε καθόλου, δεν άλλαξε τίποτα. Δεν σκέφτηκα για δεύτερη φορά τι συνέβη. Ήμουν σπίτι μου, δεν με ένοιαζε, με ενδιέφερε η οικογένειά μου στο σπίτι, όσα γίνονταν στην πατρίδα μου. Τώρα η κατάσταση είναι η διαφορετική, γιατί τώρα όντως με νοιάζει.

Ούτε σε αυτό έχω βρει την άκρη ακόμα. Προσπαθώ να κάνω αυτά που πρέπει. Είναι δύσκολο να αλλάξω ό,τι γίνεται ή το πώς θέλουν οι άλλοι να είμαι. Προσπαθώ να βγάλω τα συμπεράσματά μου σε αυτό το επίπεδο της σεζόν, που κάθε ματς μετράει, ειδικά όταν βάζω τόση πίεση για να είμαι καλός. Όλοι περιμένουν από εμένα αυτό που έχω αποδείξει ότι είμαι. Επομένως, πρέπει να βρω την ισορροπία, το πώς θα βοηθήσω την ομάδα. Και αυτό μπορώ να το κάνω. Θέλω να μείνω θετικός και να τη βρω την άκρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ