Ολυμπιακός : Βίντεο, αποθεραπεία και μετά προπόνηση

Ολυμπιακός : Βίντεο, αποθεραπεία και μετά προπόνηση

Το πρωί ο Ολυμπιακός το πέρασε στο ξενοδοχείο, κλειδαμπαρωμένος και βλέποντας τα λάθη του ενόψει του Game 4 με τη Ζαλγκίρις. Το απόγευμα στο βοηθητικό της Ζαλγκίριο Αρένα η τελευταία προπόνηση.

Γεμάτη η μέρα του Ολυμπιακού μία μέρα μετά το 80-60 στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις. Όπως είναι και το λογικό, κανείς από την ομάδα των «ερυθρόλευκων» δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης.

Η αποστολή σήμερα έμεινε… κλειδαμπαρωμένη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο βροχερό Κάουνας.

Την ώρα που την Ελλάδα ο Απρίλιος θυμίζει Ιούνιο, εδώ η Λιθουανία θυμίζει κάτι από Λονδίνο, αφού η βροχή είναι ασταμάτητη και ο καιρός μουντός.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν πέρασαν το πρωί της Τετάρτης με βιντεοθεραπεία και αποθεραπεία.

Υπήρξε συζήτηση για την κακή εμφάνιση και τα λάθη της ομάδας στο παρκέ, μπόλικη ανάλυση και βίντεο για όλους.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα θα προπονηθεί στο βοηθητικό γήπεδο της Ζαλγκίριο Αρίνα καθώς το βράδυ η κεντρική σάλα έχει αγώνα χόκεϊ ανάμεσα την Εθνική Λιθουανίας και την αντίστοιχη της Ιαπωνίας για το παγκόσμιο Κύπελλο χόκεϊ.

Οι Λιθουανοί πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που ο Σάρας έκανε δώρο στους αθλητές του την Τρίτη, αφήνοντάς τους να κοιμηθούν σπίτια τους και δίπλα στις οικογένειές τους και όχι σε ένα ξενοδοχείο. Μερικοί από αυτους μαζεύτηκαν σε τοπικά εστιατόρια, συνέφαγαν και στην πορεία πήγαν στα σπίτια τους για τη συνέχεια της ημέρας τους την Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ