Γκάμπριελ : «Κρίθηκε στις πολλές βολές που κέρδισε η Ρεάλ»

Γκάμπριελ : «Κρίθηκε στις πολλές βολές που κέρδισε η Ρεάλ»

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο να σπάσει την έδρα της Ρεάλ, ωστόσο λύγισε στις λεπτομέρειες. Ο Κένι Γκάμπριελ εξήγησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις πολλές βολές που κέρδισε η βασίλισσα. «Νομίζω ότι το κομβικό σημείο ήταν τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, όταν δώσαμε τη δυνατότητα στη Ρεάλ να […]

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο να σπάσει την έδρα της Ρεάλ, ωστόσο λύγισε στις λεπτομέρειες. Ο Κένι Γκάμπριελ εξήγησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις πολλές βολές που κέρδισε η βασίλισσα.

«Νομίζω ότι το κομβικό σημείο ήταν τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, όταν δώσαμε τη δυνατότητα στη Ρεάλ να ξεφύγει στο σκορ. Έστω κι έτσι καταφέραμε και μαζέψαμε τη διαφορά… Τα φάουλ που έστειλαν τη Ρεάλ στις βολές έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Ήμασταν ανταγωνιστικοί κι αυτό κρατάμε ενόψει της συνέχειας…» εξήγησε αρχικά o Αμερικανός.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο Game 4 (Παρασκευή 27/4): «Πρέπει να δώσουμε προσοχή στην άμυνα «ένας εναντίον ενός». Να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε… Παίξαμε καλή άμυνα αλλά δεχτήκαμε πολλές βολές. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Πρέπει, επίσης, να αυξήσουμε τα διαστήματα της αυτοσυγκέντρωσης μας. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ