Γιουλ : «Την Παρασκευή μας περιμένει πόλεμος!»

Γιουλ : «Την Παρασκευή μας περιμένει πόλεμος!»

Ο ηγέτης της βασίλισσας αναφέρθηκε στο πόσο πολύ χάρηκε την επιστροφή στα παρκέ μετά τη μακρά απουσία του εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί το καλοκαίρι.

Ο Σέρχιο Γιουλ πάτησε και πάλι σε παρκέ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι. Ο ηγέτης της Ρεάλ μάλιστα, παρά την αστοχία του στα πρώτα 6-7 σουτ που επιχείρησε, κατάφερε να αποδειχθεί καταλυτικός για την ομάδα του ευστοχώντας σε δύο μεγάλα τρίποντα στα τελευταία λεπτά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και για την υποδοχή που έτυχα. Δούλεψα σκληρά για 8,5 μήνες κι επιτέλους είμαι πίσω. Θέλω να πω ‘ευχαριστώ’ σε όλους όσοι με στήριξαν και σε όλους όσοι εργάζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με βοήθησαν αρκετά για να είμαι πίσω τώρα. Έχασα πολλά. Όταν είσαι στην άκρη του πάγκου, με το γόνατό σου χτυπημένο, είναι δύσκολο. Ήταν μεγάλη η αναμονή, αλλά είμαι πίσω πια κι είμαι χαρούμενος», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Γιουλ.

Καταλήγοντας μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή και πάλι στη Μαδρίτη: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, η δεύτερη στη σειρά. Ξέρουμε πως την Παρασκευή μας περιμένει ακόμη ένας ‘πόλεμος’. Αλλά εδώ, μπροστά στο κοινό μας, οφείλουμε να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη που μας λείπει για να πάμε στο Final Four».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ