«Μια ανάσα από την Μπασκόνια παίκτης ελληνικής ομάδας»

«Μια ανάσα από την Μπασκόνια παίκτης ελληνικής ομάδας»

Η Μπασκόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως είναι σε προχωρημένες επαφές με γκαρντ ελληνικής ομάδας.

Οι ομάδες της Euroleague, πάντα βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών για να δυναμώσουν το ρόστερ τους. Μια ομάδα με τόσο καλό τμήμα σκάουτινγκ όπως η Μπασκόνια δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι Βάσκοι, έχουν κατα καιρούς… λανσάρει στην αγορά ουκ ολίγους παίκτες άσημους αρχικά που έκαναν αξιοσέβαστη καριέρα στη συνέχεια σε top επίπεδο.Κάτι τέτοιο φιλοδοξούν να κάνουν και με την περίπτωση που εξετάζουν από την Ελλάδα και την Basket League.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για Μπακαμπού: Καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, πάνω από Μανέ και Σαλάχ!

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζέιλεν Χαντς. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως το ενδιαφέρον δεν είναι θεωρητικό, αλλά έχει προσφερθεί πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα, χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Ο 24χρονος Χαντς είναι ένα πολύ αξιόλογο μπασκετικό πρότζεκτ που αποφοίτησε από το UCLA στις ΗΠΑ και έγινε draft το 2019 στην 56η θέση από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Από το 2021 αγωνίζεται στη Ευρώπη με περάσματα από Σερβία, Γερμανία και Βέλγιο, ενώ φέτος αγωνίζεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έχοντας πολύ καλά νούμερα στο Basketball Champions League, με 14.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 25.1 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ